Fermentator rotativ orizontal

Solicita oferta

Caracteristici:

Fermentatoarele rotative pentru vinuri rosii sau vinuri albe aromate. Permit programarea procesului de fermentare. Sunt produse si echipate in varianta standard sau in conformitate cu schema tehnologica a clientului, din otel inoxidabil Aisi 304.

Componenta:

- Gura de vizitare Ø 900

- Spirala de amestecare si evacuare

- Racord iesire totala cu robinet si capac

- Panou de control

- Termomanta de racire/incalzire

- Sita de scurgere

- Trapa dreptunghiulara
 

Avantaje si calitati ale fermentatoarelor orizontale:

- Omogenizare perfecta - mixarea in elicoida conduce la omogenizarea rapida si foarte buna, a masei fermentate

- Monitorizarea automata a temperaturilor de fermentare

- Controlul automat pentru ciclul de productie - 8 cicluri- programe de 24 ore

- Semnal sonor- la inceputul si finalul programului stabilit

 

Parametri tehnici

Volum

m3

5

10

15

35

50

Diametru D

mm

1721

2232

2232

2870

3170

Lungime L1

mm

2500

2500

3500

5000

6000

Distanta intre B suporti B1

mm

mm

2622

1250

1830

1550

2600

1550

4100

1940

4400

2200

Lungime L

mm

3880

3900

4850

6750

8100

Latime rama C

mm

1650

2012

2000

2650

3100

Presiune maxima in mantale

Mpa

0.25

0.25

0.25

0.25

0.25

Putere instalata

kW

4.0

5.5

5.5

11.0

15.0