Caracteristici:
Fermentatoarele rotative pentru vinuri rosii sau vinuri albe aromate. Permit programarea procesului de fermentare. Sunt produse si echipate in varianta standard sau in conformitate cu schema tehnologica a clientului, din otel inoxidabil Aisi 304.
Componenta:
- Gura de vizitare Ø 900
- Spirala de amestecare si evacuare
- Racord iesire totala cu robinet si capac
- Panou de control
- Termomanta de racire/incalzire
- Sita de scurgere
- Trapa dreptunghiulara
Avantaje si calitati ale fermentatoarelor orizontale:
- Omogenizare perfecta - mixarea in elicoida conduce la omogenizarea rapida si foarte buna, a masei fermentate
- Monitorizarea automata a temperaturilor de fermentare
- Controlul automat pentru ciclul de productie - 8 cicluri- programe de 24 ore
- Semnal sonor- la inceputul si finalul programului stabilit
Parametri tehnici
Volum |
m3 |
5 |
10 |
15 |
35 |
50 |
Diametru D |
mm |
1721 |
2232 |
2232 |
2870 |
3170 |
Lungime L1 |
mm |
2500 |
2500 |
3500 |
5000 |
6000 |
Distanta intre B suporti B1 |
mm mm |
2622 1250 |
1830 1550 |
2600 1550 |
4100 1940 |
4400 2200 |
Lungime L |
mm |
3880 |
3900 |
4850 |
6750 |
8100 |
Latime rama C |
mm |
1650 |
2012 |
2000 |
2650 |
3100 |
Presiune maxima in mantale |
Mpa |
0.25 |
0.25 |
0.25 |
0.25 |
0.25 |
Putere instalata |
kW |
4.0 |
5.5 |
5.5 |
11.0 |
15.0 |